Belépés
Latest topics
Találkozó?
1 / 1 oldal • Share •
Találkozó?
Vidám fiúk/lányok! Tudom, hogy nem vagyunk túl sokan, ez is most csak egy felmérés, nem biztos, hogy lesz belőle bármi is, de tegyük fel. Tehát, ha lenne Pesten találkozó (összeröffenés, amin személyesen megismerjük egymást), akkor ki az, aki úgy véli, hogy el tudna jönni és még érdekelné is a dolog. (Magyarán olyan válasz nem érdekel, hogy pesti vagyok, de nem megyek sehova XD)
Tényleg csak felmérés szintjén egyelőre, aztán majd meglátjuk.
Tényleg csak felmérés szintjén egyelőre, aztán majd meglátjuk.

Mesélői szín: Sárga || Karakterlap || Levelesláda || Rám tartoznak: Avatar-kérelmek, démonos cuccok + ami van
Re: Találkozó?
Mivel én egyharmad részt pesti vagyok és elég gyakran vagyok fent ezért szívesen mennék. Bár én ritkán vagyok egyedül szóval ha egy plusz ember nem zavar senkit se, akkor benne vagyok.
Angel- Boszorka
- Titulus : Az angyali démon
Kor : 25
Hozzászólások száma : 130
Ráér még azon gondolkodni, hogy hogyan fogadnánk ismeretleneket
(Elárulom, szerintem senkit sem zavarna amúgy.) De annak örülök, hogy akkor te jönnél 

Mesélői szín: Sárga || Karakterlap || Levelesláda || Rám tartoznak: Avatar-kérelmek, démonos cuccok + ami van
Hmm...én a Délkelet-Alföldön lakok és tanulok is... Trükkös lenne megoldanom, de megoldanám. 

Harper merre? O.O Én a Baja-Szeged távon élek, de értetek szívesen teszek kerülőt Bp felé.

Üdv.
Egy-két főrészére szállás valószínűleg megoldható, feltéve ha nem zavarja hogy apáéknál kisgyerek van.
Egy-két főrészére szállás valószínűleg megoldható, feltéve ha nem zavarja hogy apáéknál kisgyerek van.

Angel- Boszorka
Jó, azért a szervezés része még ráér, egyelőre a szándék-felmérés a cél 

Jó én mindig előre gondolkodom
. Amúgy én meg Debrecenből jövök szóval még mindig én vagyok messzebb!

Angel- Boszorka
Harper: akkor megmondjuk nekik, jöjjenek inkább Szegedre és szívjanak egy kis vidéki levegőt... XD
Szegeden tanulok én személy szerint és BP-re nem hiszem, hogy el tudnék menni, de Szegedre szívesen elmennék én is.
Vanessa- Titulus : Földbűvölő
Kor : 27
Hozzászólások száma : 50
Hm, szegedi találkozó
Na, azt nem tudom hogy oldom meg de valahogy csak összetudom hozni
.

Milo- Boszorka
- Titulus : Képesség rabló
Kor : 29
Hozzászólások száma : 148
Hát én még gimis vagyok, Tömörkényben tanulok humán szakon.
Vanessa- Titulus : Földbűvölő
Kor : 27
Hozzászólások száma : 50
Én bármikor járhatok Pesten a kedvedért.

Milo- Boszorka
- Titulus : Képesség rabló
Kor : 29
Hozzászólások száma : 148
Hajajj... Még beránt valaki valami sötét sikátorba, csak mert az én kedvemért mászkálsz Pesten. :'D *nem kell komolyan venni, elgurult a bogyója.*
1 / 1 oldal